Livrare gratuită peste 250 lei 🚚

Blog

Cadoul perfect de Ziua Copilului May 16, 2024

Probabil nu este un mare secret că Ziua Copilului este una dintre cele mai îndrăgite sărbători pentru copii. În această zi, toată atenția se concentrează în sfârșit asupra lor, iar adulții încearcă să-i răsfețe cu diferite activități și cadouri speciale. A găsi cadoul potrivit pentru copii nu este la fel de simplu pe cât se crede. Din fericire, noi avem un pont ! 😉

5 sfaturi despre cum să-ți faci copilul să citească May 15, 2024

În lumea digitală de azi, să-i facem pe copiii noștri să citească este o sarcină dificilă. Știm cu toții că ecranele televizoarelor și tabletelor oferă o alternativă tentantă și ușoară, dar cititul se dovedește a fi în continuare cel mai bun instrument de învățare și dezvoltare distractivă. Dacă v-ați confruntat cu această problemă, avem vești bune! Există câteva lucruri simple pe care le puteți face în calitate de părinte pentru a vă face copilul interesat de lumea cărților.

5 motive pentru care cărțile de povești personalizate ajută la dezvoltarea copilului tău May 9, 2024

Din ce în ce mai multă lume aude despre cărțile de povești mai puțin obișnuite, unice, care au un impact mare asupra dezvoltării copiilor. Aceste povești au multe avantaje, deoarece fiecare poveste are un mesaj diferit și important. În acest articol, analizăm mai în detaliu care sunt aceste caracteristici speciale și ingrediente suplimentare care fac poveștile personalizate diferite de cele tradiționale.

Povești unice: arta învățării distractive May 9, 2024

Poveștile pentru copii sunt o comoară pentru dezvoltarea minților mici. Aceste povești încântătoare nu numai că îi distrează, dar îi și modelează subtil pe copii, ajutându-i să își dezvolte abilitățile cognitive, emoționale și sociale.

5+1 motive pentru care mamele sunt adevăratele eroine May 1, 2024

Cu ce calități ai descrie un erou? Să fie multitasking, poate arăta un exemplu, să fie perseverent și altruist și să aibă o soluție pentru orice problemă? Deși Superman și Hercule aveau superputeri, găsim eroi de zi cu zi mult mai aproape de noi. La cine ne referim? Am adunat 5+1 motive pentru a vă arăta de ce mamele sunt adevăratele eroine, în locul clasicelor personaje de basm.

Un cadou de Ziua Mamei cu care garantat vei putea aduce un zâmbet pe fața mamei tale April 17, 2024

Când se apropie Ziua Mamei, apare întotdeauna marea întrebare: ce poți face pentru a-ți surprinde mama și pentru a-ți arăta dragostea și recunoștința? Știm cu toții că mamele nu sunt fane ale surprizelor exagerat de scumpe, dar lipsite de sens. Cu siguranță te-ai întâlnit cu răspunsurile "E de ajuns că mă iubești", "Nu cheltui mulți bani pentru mine" și "Cel mult, ceva mic" atunci când ai încercat să fii mai blând când vine vorba de cadouri. Desigur, e mai ușor de spus decât de făcut 🤔

7 motive pentru care credem că Love Note este cadoul ideal de Ziua Mamei. April 9, 2024

Ce i-ar plăcea cu adevărat mamei tale? Ai vrea să fie unic? Ceva special și de suflet? Să nu fie prea costisitor? "Nu cheltui nimic pentru mine." Ai prefera să fie ceva creativ, hand made? Putem afirma cu încredere că, de-a lungul anilor, cărțile noastre unice și personalizate au ajuns la aproape 30.000 de mămici, iar nenumărate cadouri încântătoare ne-au fost semnalate de clienții noștri.

De ce sunt anumite date atât de importante pentru noi? March 27, 2024

Cu toții avem date care ne sunt deosebit de importante și pe care le sărbătorim an de an. Sărbătorirea periodică a zilelor de naștere, a zilelor onomastice, a aniversărilor și a altor evenimente minore și majore fac parte din viața noastră de zi cu zi de ceva vreme. Mai mult decât atât, sărbătorirea acestor evenimente este unul dintre puținele lucruri pe care aproape toată lumea le consideră importante, dar rareori ne gândim de ce aceste date și ritualurile organizate în jurul lor sunt de fapt atât de semnificative.

De ce sunt importante micile atenții într-o relație? March 9, 2024

Micile atenții: secretul unei relații fericite și de durată

5 motive pentru care admirăm femeile February 28, 2024

Se apropie Ziua Internațională a Femeii! O zi în care sărbătorim femeile și toate lucrurile minunate care ne fac să le iubim și să le prețuim. Când ne gândim la femei, ne gândim la nenumăratele trăsături - de la putere la bunătate și empatie - care ne fac să le admirăm. În acest articol, am adunat 5 motive (dintr-un milion) pentru care admirăm femeile!

1