Livrare gratuită peste 250 lei 🚚
blog

Cadoul perfect de Ziua Copilului

May 16, 2024

Probabil nu este un mare secret că Ziua Copilului este una dintre cele mai îndrăgite sărbători pentru copii. În această zi, toată atenția se concentrează în sfârșit asupra lor, iar adulții încearcă să-i răsfețe cu diferite activități și cadouri speciale. A găsi cadoul potrivit pentru copii nu este la fel de simplu pe cât se crede. Din fericire, noi avem un pont ! 😉

Prima serbare a Zilei Copilului a fost sărbătorită în Turcia în 1920, care totodată este și Ziua Independenței Turciei. Acest lucru este interesant deoarece copiii și tinerii sunt simbolul libertății și al viitorului în Turcia, așa că nu este o coincidență că aceste două evenimente importante coincid. Încă din 1954, Adunarea Generală a ONU a propus ca toate țările să sărbătorească Ziua Copilului pe plan mondial. Scopul sărbătorii este de a comemora în fiecare an fraternitatea și înțelegerea între copiii lumii și lupta pentru bunăstarea copiilor. A devenit acum o parte integrantă a vieții noastre, adulții pregătind o mulțime de lucruri pentru a-i face pe copii fericiți de Ziua Copilului, cu diferite programe, activități creative și alte mici cadouri. Cu apropierea Zilei Copilului, probabil te-ai întrebat ce ai putea face pentru a-ți surprinde micuțul anul acesta. Ce l-ar face cel mai fericit? Poate un nou set LEGO? O nouă jucărie de pluș? Sau ceva ce este doar despre el?

Toată lumea are alte preferințe, însă există un lucru cu care putem fi de acord cu toții: cel mai special cadou pe care îl poți oferi unui copil este o surpriză care nu este doar distractivă, ci este și ceva în care se poate regăsi pe sine. De exemplu, o poveste personalizată care este complet despre el. Sună bine, nu?

Acest cadou este o carte de povești personalizată, Tiny Tales.

Cărțile de povești Tiny tales oferă copiilor ocazia de a deveni personajele principale în propriile lor povești. Ce ar putea fi mai palpitant și mai îmbucurător pentru un copil decât să fie parte din propriile sale aventuri? Cărțile de povești personalizate aprind imaginația fiecărui copil și îi ajută să se imagineze ca eroi curajoși sau exploratori ingenioși.

Dar ce face cărțile de povești personalizate Tiny Tales atât de speciale?

În primul rând, calitatea. Cărțile sunt frumos lucrate, realizate manual din materiale de calitate superioară, pentru a-și păstra farmecul timp îndelungat. În al doilea rând, flexibilitatea. Ai opțiunea de a personaliza povestea, astfel încât fiecare copil să primească o poveste complet unică din poveștile opționale. Cărțile de povști Tiny Tales sunt disponibile pentru 3 categorii de vârstă. În plus, aceste povești speciale ajută copiii să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși și pe ceilalți, respectiv să își dezvolte abilitățile de citire și de gândire creativă.

Dar de ce tocmai o carte de povești?

Ei bine, nu este doar o carte!

Este un cadou care nu va fi doar o carte oarecare în biblioteca personală, ci va fi o amintire care va dura o viață. Mai ales dacă transformați povestea în realitate cu puțină creativitate. Prin intermediul poveștilor pline de aventură Tiny Tales, copilul poate fi personajul principal din poveste, iar tu o poți crea pentru el! Tu decizi detaliile importante - de exemplu, îi alegi numele copilului și alegi aspectul personajului - și poți adăuga o învățătură la firul intrigii.

În ansamblu o cărțicică Tiny Tales personalizată nu este doar un cadou, ci o experiență. O experiență care va rămâne pentru totdeauna în memoria copilului tău și îl va ajuta să se simtă special.

De Ziua Copilului, amintește-ți de vechea zicală conform căreia cel mai important este ca darul să fie oferit din inimă și să fie cât mai personal! Creează o carte de povești personalizată, iar micuțul tău va fi cu siguranță încântat de această poveste unică care este doar despre el! Dacă anul acesta vrei să-l surprinzi pe micuțul tău cu o carte de povești Tiny Tales de Ziua Copilului, click și creează o carte de povești unică în doar câteva minute!

Vizualizez Tiny Tales!