Livrare gratuită peste 250 lei 🚚
Condiții de returnare și rambursare

Modificarea unui ordin

Modificări ale produselor personalizate

Clienților li se oferă posibilitatea de a-și revizui produsele personalizate la încheierea procesului de editare. Produsele vor fi tipărite așa cum sunt afișate pe ecran, cu excepția cazului în care se specifică altfel. Vă rugăm să rețineți că Sparkl nu poate găzdui modificări ale erorilor care au fost evidente în timpul acestei etape, odată ce produsele sunt în curs de imprimare. Îi îndemnăm pe clienți să își revizuiască meticulos editările.

Termen limită pentru modificări

Comenzile pot fi modificate timp de cel puțin 2 ore după ce au fost plasate, în funcție de ora din zi la care a fost plasată comanda. Termenul precis pentru efectuarea modificărilor unei comenzi este indicat pe pagina de urmărire a comenzii. Prin confirmarea unei comenzi, clienții recunosc faptul că, după acest termen, este posibil ca modificările să nu se reflecte în produsul finalizat.

Modificarea sau anularea unei comenzi

Comenzile pot fi modificate sau anulate prin intermediul portalului de urmărire a comenzilor, accesibil prin intermediul e-mailului de confirmare a comenzii. Alternativ, clienții pot contacta serviciul clienți Sparkl în zilele lucrătoare, între orele 8:00 și 16:00. În afara acestor ore, ajustările trebuie făcute prin intermediul portalului de urmărire a comenzilor. Vă rugăm să înțelegeți că serviciul nostru pentru clienți ar putea avea nevoie de până la o zi lucrătoare pentru a răspunde. Asigurați-vă că furnizați numărul de comandă pentru o asistență rapidă.

Modificarea detaliilor de livrare

Pentru modificări ale adreselor de livrare sau ale numerelor de telefon, vă rugăm să contactați serviciul clienți Sparkl în timpul orelor de funcționare menționate mai sus. În cazul în care o comandă a fost deja expediată, clienții trebuie să ia legătura direct cu firma de curierat pentru orice modificări.

GLS Romania

Returnarea unei comenzi

Produse deteriorate sau defecte

Clienții pot solicita o rambursare sau un schimb pentru produsele care sosesc deteriorate sau defecte. Pentru a face acest lucru, aceștia trebuie să furnizeze o dovadă fotografică sau video, împreună cu numărul comenzii, serviciului clienți Sparkl imediat după primirea pachetului. Sparkl își rezervă dreptul de a evalua dovezile trimise. În cazul în care evaluarea noastră indică faptul că deteriorarea nu s-a datorat transportului sau manipulării noastre, putem contesta reclamația. Vă recomandăm să manipulați produsele cu cea mai mare grijă.

Pentru claritate cu privire la erorile de editare, consultați secțiunea 1.1 (Editarea produselor personalizate), unde sunt prezentate limitările de responsabilitate ale Sparkl.

Dreptul de retragere

Dreptul de retragere, așa cum este prevăzut în Directiva europeană 2011/83, se aplică numai produselor necustomizate. Produsele personalizate sunt exceptate. Pentru a vă exercita acest drept pentru produsele standard, contactați serviciul nostru pentru clienți în termen de 14 zile de la primirea produsului. Costurile de transport pentru returnare pot fi suportate de către client.

Pachete pierdute

În cazul în care pachetul dvs. este rătăcit sau manipulat greșit de către serviciul de curierat, ne angajăm să reimprimăm și să retrimitem comanda dvs. Alternativ, clienții pot opta pentru o rambursare integrală. Dacă credeți că pachetul dvs. este pierdut, vă rugăm să anunțați serviciul clienți Sparkl, furnizând numărul comenzii dvs.

Specificațiile produsului

Love Note

Caracteristici

 • Dimensiuni: A5 (148 x 210 mm)
 • Greutatea hârtiei: 120 g / m2
 • Număr de pagini: 40

Informații despre dimensiunea cărții

Toate cărțile tipărite cuprind 40 de pagini. Editurile cu 20 de pagini sau mai puțin vor avea tipărite doar paginile din partea dreaptă. În cazul în care conținutul depășește 20 de pagini, vor fi tipărite ambele fețe. Toate paginile goale rămase vor fi fie lăsate goale, fie vor fi populate cu caracterele cărții, așa cum au fost selectate în timpul fazei de editare. Numărul total de pagini nu afectează prețul cărții.

Utilizarea caracterelor

Clienții trebuie să utilizeze caractere în concordanță cu alfabetul lingvistic al site-ului web. Nu se poate asigura redarea exactă a caracterelor din alte alfabete, a caracterelor speciale și a emoticoanelor. Finisaje disponibile Cărțile Love Note sunt disponibile în două finisaje:

Carte moale: Copertă flexibilă, cu un finisaj lucios.

Copertă cartonată: Copertă rigidă, cu finisaj lucios.

Cutie cadou

Cutiile cadou pentru cărțile Love Note sunt disponibile separat, realizate din hârtie premium neacoperită. Nuanțele exacte ale culorilor pot varia.

Cărți de dragoste Love Cards

Caracteristici

 • Dimensiuni: 148 x 70 mm
 • Conținut: Cutie de felicitări: 20 de carduri pe pachet
 • Design: Perforate cu colțuri rotunjite, ținute împreună de 1 clemă de plastic sau 2 cleme metalice.

Ambalaj

Fiecare set de cărți de dragoste este inclus într-un plic roșu decorativ, sigilat cu un autocolant, inclus în prețul de achiziție.

Utilizarea caracterelor

Vă rugăm să folosiți caractere din limba principală a site-ului web. Nu este asigurată afișarea corectă a caracterelor din alte alfabete, a simbolurilor speciale și a emoticoanelor.

Love List

Caracteristici

 • Dimensiuni: A2 (420 x 594 mm)
 • Material: Hârtie groasă, finisaj mat sau lucios.

Suport magnetic pentru poster pentru Love List

Caracteristici

 • Lungime: 420 mm
 • Material: Lemn
 • Culoare: Negru Fiecare pachet conține 2 seturi de suporturi pentru postere. Aceste suporturi se atașează magnetic, fixând posterul atât în partea de sus, cât și în partea de jos.