Livrare gratuită peste 250 lei 🚚
blog

10 sfaturi pentru a face ca orice cadou să fie unic

November 19, 2023

Se apropie o ocazie specială pentru care plănuiești să surprinzi o persoană dragă cu un cadou cu adevărat unic? Dacă ai deja câteva idei în mânecă, dar tot nu ți se pare suficient de personalizat, acest articol este pentru tine!

De multe ori, oferirea de cadouri nu este dificilă datorită faptului că nu ai suficient timp ci pentru că ideea nu este suficient de bună. Uneori, pur și simplu, surpriza pe care ai planificat-o inițial nu pare suficient de personalizată sau unică. În acest articol, vă oferim 10 sfaturi creative pentru a vă ajuta să pregătiți cadouri cu adevărat speciale. Haideți să vedem trucurile!

1️⃣ Amintiri comune

Amintește-ți experiențele comune și folosește-le ca sursă de inspirație! Tuturor le place să își vadă amintirile preferate adunate într-un loc.

2️⃣ Calitățile persoanei cadorisite

Ce îți place cel mai mult la persoana care va primi cadoul? Evidențiază calitățile și valorile sale, pentru că toată lumea are nevoie de o mică laudă din când în când!

3️⃣ Aventuri comune

Include aventurile și călătoriile voastre împreună într-o surpriza personală!

4️⃣ Captați evenimentele importante pe hârtie

Ai un anunț important de făcut? Sau poate ai o întrebare importantă de pus? Folosește produsele SPARKL, nu vei găsi un mod mai creativ și mai neașteptat 😉

5️⃣ Planuri de viitor

Ce ne rezervă viitorul? Arată cu ajutorul cadoului tău ce planuri ai, ce aventuri, experiențe, evenimente de viață ai vrea să împărtășești cu cadorisitul.

6️⃣ Cadou interactiv

Adăugă elemente interactive la surpriză, cum ar fi cupoane care pot fi răscumpărate pentru diverse favoruri!

7️⃣ Originalitate

Așterneți-vă pe hârtie! Nu ai cum să dai greș dacă în surpriză apare fotografia ta sau un personaj care seamănă mult cu tine.

8️⃣ Produsul în sine

Uneori ești sigur ce fotografie sau anecdotă ai dori să vezi materializat sub forma unui cadou. În acest caz, lasă deoparte cănile și brelocurile obișnuite . Alege un produs care să reprezinte subiectul glumei!

9️⃣ Adevărata surpriză

Împachetează cadoul într-un mod care va surprinde persoana cadorisită. Pretinde că este doar o altă surpriză, pentru că atunci persoana cadorisită va fi încântată când va vedea o surpriză personalizată, cu adevărat creativă.

🔟 Mesaj secret

Oricât de personalizat ar fi cadoul, experiența este întotdeauna mai plăcută prin intermediul unui mic mesaj pe care îl poți include la surpriza.

Cu cele 10 sfaturi ale noastre, vei avea garantat un cadou unic, iar persoana cadorisită va fi cu siguranță încântată de surpriza creativă! Psst... cunoaștem și câteva cadouri de suflet care îți vor permite să dai frâu liber creativității și poți folosi chiar toate cele 10 sfaturi! Click și descoperă produsele unice de la SPARKL!

Spre SPARKL!