Livrare gratuită 🆓 peste 190 ron 🚚

Blog

10 sfaturi pentru a face ca orice cadou să fie unic November 3, 2023

Se apropie o ocazie specială pentru care plănuiești să surprinzi o persoană dragă cu un cadou cu adevărat unic? Dacă ai deja câteva idei în mânecă, dar tot nu ți se pare suficient de personalizat, acest articol este pentru tine!

Știi care este limbajul tău de iubire? October 20, 2023

Erai interesat întotdeauna care este limbajul tău de iubire, dar nu ai aprofundat niciodată subiectul? Atunci a sosit momentul! Citește articolul nostru și cunoaște-te mai bine, află de ce ai nevoie cel mai mult într-o relație!

Pe urmele intimității… 5 sfaturi despre cum să menții intimitatea în relația ta chiar și în momentele dificile October 4, 2023

Petreci puțin timp de calitate cu persoana iubită în aceste zile? Îți este mai greu să te destăinui sau simți că s-a stins scânteia? Avem 5 sfaturi care te vor ajuta să menții intimitatea!

Harta întâlnirilor: 10 destinații ieșite din comun pentru a învinge zilele monotone ale săptămânii September 1, 2023

Tu și partenerul tău căutați locuri noi pe care să le explorați împreună fără o călătorie lungă sau un bilet de avion? Pe harta noastră de întâlniri, vă prezentăm 10 destinații magice pentru întâlniri, care vă vor înălța în al nouălea cer și veți avea parte de momente de neuitat.

5 sfaturi pentru aniversarea perfectă a zilei de naștere August 23, 2023

Toată lumea iubește zilele de naștere! Nu e de mirare, zilele de naștere sunt o ocazie excelentă de a sărbători persoanele importante din viața noastră și de a le arăta cât de mult înseamnă pentru noi.

Acum îți vom arăta cum să faci ziua de naștere a unui prieten, a părinților sau chiar a iubitului tău să fie cu adevărat specială! 😉

Ghidul cadourilor de nuntă: 5 sfaturi de cadouri dacă te gândești să oferi tinerilor căsătoriți ceva creativ July 24, 2023

Știi deja ce cadou de nuntă să oferi pentru evenimentul care se apropie, dar simți că lipsește o surpriză distractivă, personală și creativă? Am adunat 5 sfaturi pentru a te ajuta să transformi acel plic special într-un pachet cadou cu adevărat personalizat!

5 activități estivale de neratat alături de persoana iubită July 11, 2023

E aproape mijlocul verii și simți că nu ai profitat la maxim de vremea bună? Dacă îți mai lipsesc câteva activități distractive de pe bucket list-ul de vară, avem câteva idei pentru a profita la maxim de soare în acest sezon estival!

Ce cadou să pregătești pentru aniversare? Avem rețeta pentru cadoul aniversar perfect! June 20, 2023

De-a lungul anilor, ai încercat toate trucurile pentru a-i oferi persoanei iubite un cadou special pentru aniversarea voastră, dar acum ești în pană de idei? Anul acesta, scutește-te de plimbările plictisitoare și fără țintă prin mall, scurtează-ți cumpărăturile de cadouri și petrece în schimb timp prețios cu persoana iubită!

De ce sunt importante micile atenții într-o relație? May 26, 2023

Când vine vorba de secretele unei relații fericite, cei mai mulți oameni se gândesc imediat la gesturi mărețe și la etape importante. Desigur, întâlnirile romantice și gesturile generoase sunt importante pentru că ajută la construirea unei legături între doi oameni, însă micile atenții și amabilități de zi cu zi sunt cele care contează cu adevărat.

Povestea Love Note – cum un cadou de nuntă a devenit o afacere care vinde aproape 100.000 de cărți cadou May 16, 2023

Află cum Love Note a devenit o afacere internațională, cum o căutare de cadouri de nuntă s-a transformat într-un cadou inovator și unic. Love Note împlinește 2 ani și, pentru a marca această ocazie, i-am întrebat pe fondatorii noștri despre istoria companiei.

1