Livrare gratuită 🆓 peste 190 ron 🚚
blog

Pe urmele intimității… 5 sfaturi despre cum să menții intimitatea în relația ta chiar și în momentele dificile

October 4, 2023

Petreci puțin timp de calitate cu persoana iubită în aceste zile? Îți este mai greu să te destăinui sau simți că s-a stins scânteia? Avem 5 sfaturi care te vor ajuta să menții intimitatea!

Se întunecă mai devreme și faci din ce în ce mai puține activități în aer liber cu prietenii tăi. Ai crede că acest lucru ți-ar da ocazia să petreci mai mult timp cu persoana iubită, dar de multe ori se întoarce împotriva ta și vă întâlniți doar acasă, obosiți după serviciu. Cum poți menține în continuare intimitatea? Cum poți aduce bucurie în timpul petrecut împreună?

Iată 5 sfaturi pentru a vă ajuta să profitați la maxim de serile voastre.

1️⃣ A îmbina utilul cu plăcutul!

Ai o mulțime de treburi de rezolvat în timpul săptămânii și simți adesea că ai prefera să petreci timpul cu persoana iubită? Cea mai bună soluție este să le combini pe cele două! Mergeți împreună la cumpărături, returnați o pereche de pantofi care sunt prea mici sau plimbați câinele împreună! În acest timp puteți povesti, puteți învăța mai multe unul despre celălalt și puteți descoperi o mulțime de locuri noi. Cine știe, s-ar putea să descoperiți următorul restaurant preferat în timpul uneia dintre aceste plimbări.

2️⃣ Împreună împotriva problemelor

Uneori, să te confesezi și sinceritatea în privința sentimentelor tale sunt esențiale pentru intimitate. Dacă tot ce poți face după o zi lungă este să te plângi sau chiar să te închizi în fața persoanei iubite, te împiedici să aveți experiențe pozitive împreună. De aceea, mai ales în zilele mohorâte de toamnă, este vital să fii sinceră în legătură cu sentimentele tale și să împărtășești ceea ce te frământă. Știi că nu sunteți unul împotriva celuilalt, ci împreună împotriva problemei!

3️⃣ Comunicarea

Comunicarea se află în centrul tuturor lucrurilor. Dacă nu poți petrece timp suficient cu persoana iubită în timpul săptămânii, merită să discutați în prealabil când veți putea petrece mai mult timp împreună. Acest lucru va oferi oportunitatea să vă faceți planuri și va motiva să petreceți timp de calitate împreună cât mai curând. De asemenea, ajută comunicarea dacă schimbați câte un mesaj scurt în timpul zilei pentru a împărtăși micile experiențe din ziua respectivă. Ideea este să arăți că te gândești la cealaltă persoană în timpul zilei, chiar dacă nu se află lângă tine.

4️⃣ Mici surprize

Împărtășește-ți resursele! Dacă știi deja că într-o zi ai la dispoziție mai mult timp liber decât persoana iubită, pregătește-i o mică surpriză, de exemplu, surprinde-o cu mâncarea preferată! Cu siguranță îți va fi foarte recunoscător, iar favoarea va fi returnată! 😉

5️⃣ Love List: lista cu experințe comune

Iar în momentul în care în sfârșit puteți petrece timp împreună, puteți lua în considerare bucket listul de întâlniri Love List! Cele 100 de super idei de întâlniri includ o mulțime de rendez-vous-uri concepute special pentru timpul petrecut acasă, pentru a vă înveseli zilele anoste ale săptămânii. Veți decora casa pentru sărbătorile care se apropie sau doriți să vă uitați la fotografiile din copilărie? Depinde doar de voi! Iar Love List este aici pentru a vă ajuta.

Sperăm că sfaturile noastre v-au fost utile și că v-am ajutat să vă consolidați relația. Iar dacă ești gata să petreci timp de calitate cu persoana iubită, click și vizualizează posterul nostru Love List!