Livrare gratuită 🆓 peste 190 ron 🚚
blog

Idei de întâlniri de toamnă

September 12, 2022

Deși vara s-a terminat iremediabil, asta nu înseamnă neapărat că trebuie să vă luați adio de la distracție odată cu vremea caldă. Dacă toamna înseamnă și pentru tine că nu poți face altceva decât să privești cu tristețe peisajul ploios de la fereastra camerei tale în timp ce strângi în mână o cană avem vești bune pentru tine. Nu trebuie să fie deloc așa!

La fel ca fiecare anotimp, și toamna are farmecul ei și există nenumărate activități care se potrivesc în mod specific acestui anotimp.

1️⃣ Excursie

Faptul că nu avem tot timpul o vreme de plajă are și avantaje! Acum că nu mai trebuie să te confrunți tot timpul cu o căldură de 30-35 de grade, poți în sfârșit să faci excursii lungi pe o vreme plăcută de toamnă. Explorați o pădure din apropiere sau chiar un traseu de drumeție mai îndepărtat!

2️⃣ Tur romantic al orașului

Să călătoriți împreună, să vă plimbați de mână pe străduțe necunoscute, să descoperiți cofetării și obiective turistice noi… sună bine, nu-i așa? Alegeți împreună o destinație și aruncați-vă în necunoscut!

3️⃣ Picnic de toamnă

Vremea plăcută de la începutul toamnei oferă o ocazie excelentă pentru un picnic romantic. Alegeți un parc sau o pajiște din apropiere și faceți un picnic!

4️⃣ Zi de Spa

Cei mai mulți dintre noi ne dorim să facem fiecare secundă de vară de neuitat, cu siguranță ați avut și voi o mulțime de programe și un du-te –vino continuu. Este timpul să vă relaxați în sfârșit puțin! Organizați o zi de spa plăcută, relaxantă, care poate fi încununată cu un masaj de cupluri!

[:ro]close-up-couple-relaxing-sauna-e1662982662693.jpg[:]

5️⃣ Cafea / Ciocolată caldă

O întâlnire la o cafenea poate fi un program excelent pentru zilele ploioase. Găsiți o cafenea cochetă și petreceți o dimineață (sau o după-amiază) romantică, și povestiți lângă băuturi calde și prăjituri delicioase!

6️⃣ Cameră de evadare

Dacă te-ai săturat de după-amiezele de toamnă relaxate și somnoroase, testați-vă într-un escape room! Un astfel de joc este o modalitate foarte distractivă și incitantă de a vedea dacă puteți lucra bine în echipă.

7️⃣  Experiență gastronomică comună

Există un singur lucru mai bun decât o masă cu adevărat delicioasă: dacă luați parte la pregătirea ei. Găsiți-vă un workshop gastronomic sau un curs de gătit în cuplu! Experiența de a găti împreună vă va aduce cu siguranță mai aproape unul de celălalt.

8️⃣ Teatru

În timpul verii, majoritatea teatrelor sunt închise, așa că, din păcate, acest program nu este disponibil în aceste luni. Odată cu sosirea toamnei, întâlnirile la teatru pot reveni în sfârșit!

9️⃣ Seară de jocuri

Invitați prietenii sau membrii familiei și petreceți o seară de jocuri! Puteți alege dintr-o mulțime de opțiuni: poate fi o seară de trivia, o petrecere cu jocuri de societate sau chiar un turneu de xbox – un lucru este sigur, vă veți distra de minune.

+1️⃣ Love List

În cazul în care ați rămas complet fără idei de întâlniri, LOVE LIST este partenerul ideal de care ai nevoie! Love List nu este doar un poster, ci și un bucket list și un jurnal! 100 de super idei de întâlniri care vă încurajează să călătoriți, să aveți spontaneitate dar și să aveți parte de experiențe comune, în timp ce vă revigorează relația.