Livrare gratuită 🆓 peste 190 ron 🚚
blog

7 motive pentru care Love Note este cel mai creativ cadou pentru cupluri din 2022

February 22, 2022

Am adunat 7 motive mai puțin obișnuite pentru care Love Note este cel mai unic cadou pentru cupluri din anul 2022, pe baza feedback-ului din partea a 30.000 de persoane care au primit cadouri emoționante.

Căutați un cadou puțin….deosebit? Ce nu a primit cu siguranță partenerul tău încă? 

Vă prezentăm Love Note, o carte de dragoste personalizabilă pentru cupluri: povestea voastră. Doar numiți personajele și poate urma personalizarea! Cufundă-te în peste o sută de posibilitățile de pagini ilustrate, aventurează-te în lumea figurinelor 2D. Mai rămâne doar o singură întrebare: cât de exact poți spune poveștile voastre.

[:ro]vday6-ro-2[:]

A exprima cuiva de ce sunt speciali nu a fost niciodată atât de ușor și distractiv! Fiecare carte Love Note este o listă personalizată cu toate acele mici motive pentru care iubești sau apreciezi pe cineva.
Personalizează cartea cum dorești.

1️⃣ Personalizarea Love Note

Există mai mult de 990 de combinații diferite, astfel încât fiecare pereche se poate vedea pe paginile propriei cărți. Inclusiv vârsta, coafura și accesorii precum ochelari sau păr facial.

2️⃣ Aproape 1.000 de cereri în căsătorie și nunți unice cu Love Note

Aproape 1.000 de cereri în căsătorie și nunți unice cu Love Note

3️⃣ Love Note poate să vorbească din inimă

Tipărim textele de bază sau mesajul de dragoste pe care îl scrii, individual, exact așa cum le-ai scris, desigur că nu percepem taxă suplimentară pentru asta. O mică atenție drăguță, care vă face cadoul și mai unic.

[:ro]hearts[:]
[:ro]selfie[:]

4️⃣ Variante de copertă Love Note

Alegerea celei potrivite este o decizie dificilă, dar avem peste 100 de modele de coperți din care poți alege. O poți face și mai personal prin schimbarea textului de pe copertă. Fiecare care este tipărită individual, într-o singură ediție, pe hârtie exlusivă de calitate superioră. Poți alege să fie o carte cu copertă tare (hardcover) sau moale (paperback).

5️⃣ Pagini și povești Love Note

Artistul nostru a avut nevoie de sute de ore pentru a crea peste 100 de scene desenate. Cufundă-te în nopți înstelate, în experiențele trăite împreună, în îmbrățișări și răsfață-te cu nostalgie!

6️⃣ Love Note, ca un cadou

Știați că puteți comanda Love Note într-un ambalaj de cadou? Chiar și în afara sezonului de sărbători, fiecare a 3-a carte este solicitată în ambalaj decorativ.

[:ro]lazy[:]

7️⃣ Love Note se gândește la fiecare

Indiferent dacă sunteți un cuplu heterosexual sau de același sex, vă așteptăm cu drag pe paginile Love Note! Ne-am proiectat toate personajele și firele de poveste pentru a fi cât mai incluzive.