Livrare gratuită 🆓 peste 190 ron 🚚
blog

5 motive neobișnuite pentru a cumpăra ACEST CADOU partenerului tău

February 24, 2022

100 de idei unice și interesante de întâlniri, adunate într-un poster răzuibil de tip bucket list.

Căutați un cadou puțin….neobișnuit? Ce nu a primit cu siguranță partenerul tău încă?

Vă prezentăm Love List, cu 100 de idei unice și interesante de întâlniri, adunate într-un poster răzuibil, tip bucket list.Cufundă-te în 100 de posibilități de ilustrații mici dar distractive, aventurați-vă fie iarnă fie vară, în aer liber sau sau interior. A mai rămas doar o întrebare: cât de repede duceți la final cele 100 de întâlniri?

[:ro]ln-ro-circle[:]

Acest poster este nelipsitul, adevăratul tovarăș al iubirii: te inspiră să călătorești, să trăiești experiențe comune cu persoana iubită, te face pe tine și pe partenerul tău să fiți spontani, îți reîmprospătează/revigorează relația. În fiecare zi te privește cu noi emoții și aminitiri plăcute și te motivează să porniți într-o altă călătorie. 

1️⃣ Ideile unice de întâlniri conform Love List

Cufundă-te în nopți înstelate, în experiențele trăite împreună, în îmbrățișări și răsfață-te cu nostalgie!
Dacă acest poster răzuibil interactiv nu te face să îți dorești să mergi la cele mai interesante, distractive, uimitoare întâlniri, atunci nimic nu o va face.

2️⃣ Love List poate vorbi din inimă

Acest poster este nelipsitul, adevăratul tovarăș al iubirii: te inspiră să călătorești, să trăiești experiențe comune cu persoana iubită, te face pe tine și pe partenerul tău să fiți spontani, îți reîmprospătează relația. În fiecare zi te privește cu emoție și o nouă amintire frumoasă, și te motivează să porniți într-o altă călătorie. Pentru a suta oară.

3️⃣ Love List, ca un cadou

Ambalat frumos, gata de a fi dăruit. Acesta nu este doar un poster. Parțial este bucket list. Parțial e jurnal. Parțial e decorațiune. Este o parte din viața voastră.

4️⃣ Love List este interactiv

Pe poster puteți găsi 100 de idei de întâlniri unice, care îți arată Ție și Partenerului tău diferite activtăți specifice fiecărui anotimp.Răzuiește-l, pune-l pe perete, bucură-te de el, privește-l încă o dată și la final protejează amintirile asimilate.

5️⃣ Love List se gândește la toți

Indiferent dacă sunteți un cuplu heterosexual sau de același sex, recomandăm LoveList tuturor cu mult drag! Ne-am proiectat toate personajele și firele de poveste pentru a fi cât mai incluzive!